Thursday, 31 March 2011

siapa folow dapat gift lah~~~

hey all....walapun sabahshop masih baru dalm dunia blog ni...tapi ss da teruja sgt lah ngan orng yg ada blog..mcm2 jenis blog ada tau...cantik2 blog korang..xla mcm blog ss ni..noob msi hehheheeh

okey lah...sempena dapat kawan baru kat blog ni...ss nak bg gift kpd follower ss yg bertuah la....hehehehh sapa lah yg bertuah tu ekkkk....

SABAH SHOP AKAN PILIH FOLLOWER ANG BERTUAH..NAK TAU SS NAK BAGI APA????

HEHEHEH....NI LAH HADIAH YANG SS NAK BAGI
SO.......TUNGGU TAUU...SS AKAN MSG SAPA YG BERTUAH TUU..
KEPUTUSAN 30 APRIL 2011...

7 comments:

  1. menarik kan....hehehhee...sapa lah yang btuah ya???

    ReplyDelete
  2. tak sabar nak tau sapa pemenang bertuah tu...:)

    ReplyDelete
  3. NI YANG SEMANGAT NAK FOLLOW NI.KEHKEH :D

    ReplyDelete
  4. jgn kecewa klu buln ni x dpt ekkk...tunggu bulan mei plak..tiap2 buln bg gift..hehehehe....

    ReplyDelete
  5. followers ke 33.. hope bertuah.. :)

    ReplyDelete
  6. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete

JOM KLIK~ 1 SAJA BAH